Jeugd – Onder de Loupe (1)

Een rubriek voor en over onze jeugdafdeling wordt vanaf heden op onze Web Site onder de noemer ” Onder de Loupe ” door ondergetekende geplaatst.

In deze eerste ” Onder de Loupe ” wilde ik allereerst al onze jeugdteams met hun trainers de revue laten passeren !

Ik begin met onze JO19/1 — wij bij BZC/Zuiderpark zijn ontzettend blij dat de trainers Richard en Kevin het voor elkaar gekregen hebben een JO19 team op de been te krijgen en hopen dat er in de komende competitie genoeg draagkracht is met dit team leuke resultaten te behalen – aan het enthousiasme van de trainers zal het niet liggen en vanaf deze plaats wens ik beide trainers en het team veel succes in de komende competitie !

Ook bij onze JO17/1 is een nieuwe jeugdtrainer aan het werk — Marnix — en ook hier wens ik trainer en spelers succes in de komende competitie !

Bij de JO/15 hebben wij twee teams — de JO15/1 en de JO15/2 — en duidelijk is dat er bij deze twee teams veel kwaliteiten aanwezig is om een leuk seizoen te gaan draaien.
Bij de JO/15 – 1 zijn de trainers Ismail en Ozgur goed bezig om hun spelers beter te maken — bij de JO15/2 zijn Hammond en Ian de nieuwe trainers van deze spelersgroep waar nog een hoop werk aan moet worden verricht — toch ben ik er van overtuigd dat ook hier de spelvreugde gekoppeld gaat worden aan overwinningen — veel succes.

Bij onze JO13/1 is onze jeugdvoorzitter John samen met zijn assistent Michel bezig om een goede serie beker wedstrijden neer te zetten — is al naar de volgende ronde het geen dat in de competitie ook naar buiten zal komen — Ik wens beide trainers en de spelers veel succes in de 4e klasse.

Bij onze JO12/1 lopen trainers Wendell, Amin en Michael en de eerste bekerwedstrijden geven tot nu toe aan dat dit team op de goede weg is — er wordt heel leuk voetbal gespeeld het geen zeker de verdienste is van voorgenoemde trainers — Ik ben er van overtuigd dat in de komende competitie dit team wel eens voor heel veel verrassingen kan gaan zorgen — Heel veel succes!

Over onze JO11/1 kan ik alleen maar vol lof praten — tot nu toe grootte positieve uitslagen waarbij opvallend is dat er veel gescoord wordt en we weinig goals tegen krijgen — Voorgenoemde resultaat wordt door de positieve inzet van trainer Sadullah behaald — Ik ben benieuwd wat dit team in de komende competitie gaat doen.

Onze JO11/2 heeft ook een nieuwe start gemaakt samen met nieuwe trainer Humphrey — moeizame start gehad, maar pakt nu de positieve draad op en dat komt ook in de resultaten naar boven — Ik wens Humphrey ook heel veel succes in de komende competitie.

Tot slot de JO9/1 welke een hele moeizame start gehad, krijgen we nu steeds meer duidelijkheid betreffende de spelers kwaliteiten in onze JO9/1 — trainer Dylan en Abdel wens ik veel wijsheid, plezier en spelvreugde toe met hun jonge spelers in de komende competitie.

Duidelijk is dat wij met onze 9 jeugdteams hard aan de weg timmeren om niet meer het rugzakje van de Oldegaarde te zijn, waar we met een duidelijk beleid onze jeugd naar een hoger niveau proberen te krijgen.

Als laatste in deze eerst Loupe wilde ik onze trainers — allen vrijwilligers — bedanken voor hun inzet — drie keer in de week met onze spelers bezig zijn kost tijd en energie en daar heb ik veel waardering voor en wij als jeugdcommissie zijn er ontzettend blij mee !

Het trainer zij is niet zomaar voor iedereen weg gelegd — ieder die mij kent weet dat ik altijd aangeef dat trainer zijn of worden een ” vak ” is en ik ben bereid daar waar nodig de helpende hand te bieden met het aanreiken van oefenstof en ervaring !

In de volgende Onder de Loupe zal ik er één of twee team uitlichten en nader onder extra aandacht geven in de hoop dat deze rubriek ( net zoals bij mijn vorige verenigingen waar ik werkzaam was ) door een ieder gelezen gaat worden !

Tot de volgende keer !

Frans van Helden — Hoofd Opleidingen BZC/ Zuiderpark.